Despre noi:

     Activitatea principala a City Life Medical este de a acorda asistenta medicala in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca. Asiguram desfasurarea in conditii optime si cu un inalt profesionalism a tuturor investigatiilor medicale conform Legii 319/2006 a Securitatii si Sanatati in Munca si Hotaririi de Guvern nr.355/11.04.2007 prin cabinete de Medicina Muncii, laboratoare paraclinice si de toxicologie.

EKG

     City Life Medical va ofera o gama larga de servicii de medicina muncii, efectuand investigatii medicale obligatorii specifice diverselor profesii sau locuri de munca.
Cabinetul nostru va poate ajuta sa intrati in legalitate, respectand obligatiile impuse de Normele Generale de Protectia Muncii.

     Pentru a veni in intampinarea necesitatilor clientilor nostri, cabinetul nostru de Medicina Muncii ofera: programe de monitorizare a starii de sanatate a angajatilor, efectuarea examinarilor medicale de angajare si a celor periodice, programe de educatie preventiva privind bolile profesionale sau a celor legate de profesie, analize ale absenteismului medical etc.

     City Life Medical ofera servicii medicale complete, atat pacientilor persoane fizice, cat si companiilor, servicii adaptate permanent nevoilor clientilor nostri, constanta principala ramanand calitatea actului medical.

     Centrul medical a fost infiintat in luna Noiembrie 2008, fiind acreditat si inregistrat sub nr.992336 din Registrul Unic al Cabinetelor Medicale – Autoritatea de sanatate publica a Municipiului.

     City Life Medical este dotat cu aparatura germana de ultima generatie necesara determinarii si stabilirii diagnosticelor, conform ultimelor reglementari legale (Hotararea dde Guvern nr. 355/11.04.2007): electrocardiograf Cardio touch, audiometru, spirometru, otoscop, tensiometru, glucometru, ace de unica folosinta, eprubete sterile vidate, abeslanguri de unica folosinta.

     Structura organizatorica a centrului cuprinde personal medical acreditat (medic specialist medicina muncii, medic specialist medicina de familie, medic specialist oftalmolog, medic specialist neurolog, psihologi, asistent medical generalist), care poate asigura desfasurarea in bune conditii a controlului medical pentru angajatii companiei Dvs. conform normativelor legale.

     Prin profesionalism si seriozitate, in scurtul timp de la infintare, centrul a incheiat contracte specifice de medicina muncii cu tipografii, firme de constructii, gradinite, scoli, saloane de infrumusetare, hoteluri.

     Centrul Medical, prin personalul angajat (permanent si in regim de colaborare) va sta la dispozitie pentru solutionarea rapida si eficienta a eventualelor probleme de sanatate a angajatilor Dvs.

stetoscop

Copyright © 2008-2009 CityLifeMedical. Toate drepturile rezervate.